Телефон за връзка:
0888 351 484

Безценната билка на прабългарите - златен корен

Mar/ 4/2021

Безценната билка на прабългарите - златен корен

Безценната билка на прабългарите, за която се носят легенди – лекува всичко от сърце до разширени вени, дарява неизчерпаема енергия:

За тази чудотворна билка се носят легенди в народните хроники. Среща се под различни имена, но всички, занимаващи се с билкарство и природолечение, са единодушни – безценна е! Както добре знаем, родината ни се гордее с факта, че по нашите земи се среща изключително голямо разнообразие от лечебни треви, дори някои наричат България „рай на билките“.

Това е съвсем логично, с оглед на уникалната природа, с която сме дарени и която съчетава планини, реки, поля, минерални извори, гори и море.

Има една безценна билка , която ни е завещана още от времето на прабългарите. Известна е най-вече като златовръх , но се среща и под имената розова родиола, златен корен и розов корен. В последно време тя придоби и световна популярност, а според публикации в руската преса намира приложение дори в техните тайни служби и космическия център Байконур.

Най-голям принос за популяризирането на лечебните свойства на златовръха има народният лечител и известен билкар Никола Мангалджиев. Освен, че е красиво цвете и билка, невенът има универсален ефект върху здравето, признат от поколение природолечители. С нея самоковският народен аптекар лекува успешно куп заболявания, сред които бoлнo cъpцe, cтoмax, бeли дpoбoвe, циpoзa, пpocтaтa, paзшиpeни вeни, xипepтoния, лoшa oбмянa нa вeщecтвaтa, cлaбa имyннa cиcтeмa, пocлeдици oт инcyлт и инфapĸт.

Освен на прабългарите, златовръхът е бил познат на викингите, които го използвали като практически неизчерпаем източник на сила и енергия. Редица китайски императори пък редовно пращали експедиции от лекари в Далечния изток, за да набавят билката, която покъсно превръщали в лекарства. В цяла Централна Азия в продължение на векове чай от златен корен е бил изписван на всички, измъчвани от простуда и грип. В Монголия още са убедени, че чудната билка е най-сериозният враг на туберкулозата.

Златният корен е любим и на всички, които се стремят към стройна фигура. Това е така заради съдържащото се в него активно вещество росавин, което е много ефикасно за стопяването на натрупани коремни мазнини.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Билки

Билки, Лечение с билки. Билколечение

Безценната билка на прабългарите - златен корен

Безценната билка розова родиола – лекува сърце, лекува разширени вени, дарява ен

Безценната билка на прабългарите, за която се носят легенди – лекува всичко от сърце до разширени вени, дарява неизчерпаема енергия:За тази чудотворна бил Безценната билка на прабългарите, за която се носят легенди – лекува всичко от сърце до разширени вени, дарява неизчерпаема енергия:За тази чудотворна бил 2021-03-04T10:29:36+02:00 Безценната билка на прабългарите - златен корен

<h1 class="jeg_post_title">Безценната билка на прабългарите, за която се носят легенди &ndash; лекува всичко от сърце до разширени вени, дарява неизчерпаема енергия:</h1> <p>За тази чудотворна билка се носят легенди в народните хроники. Среща се под различни имена, но всички, занимаващи се с билкарство и природолечение, са единодушни &ndash; безценна е! Както добре знаем, родината ни се гордее с факта, че по нашите земи се среща изключително голямо разнообразие от лечебни треви, дори някои наричат България&nbsp;&bdquo;рай на билките&ldquo;.</p> <p>Това е съвсем логично, с оглед на уникалната природа, с която сме дарени и която съчетава планини, реки, поля, минерални извори, гори и море.</p> <p>Има една безценна билка , която ни е завещана още от времето на прабългарите<span>. Известна е най-вече като златовръх , но се среща и под имената розова родиола, златен корен и розов корен. В последно време тя придоби и световна популярност, а според публикации в руската преса намира приложение дори в техните тайни служби и космическия център Байконур.</span></p> <p>Най-голям принос за популяризирането на лечебните свойства на златовръха има народният лечител и известен билкар Никола Мангалджиев. Освен, че е красиво цвете и билка, невенът има универсален ефект върху здравето, признат от поколение природолечители. С нея самоковският народен аптекар лекува успешно куп заболявания, сред които бoлнo cъpцe, cтoмax, бeли дpoбoвe, циpoзa, пpocтaтa, paзшиpeни вeни, xипepтoния, лoшa oбмянa нa вeщecтвaтa, cлaбa имyннa cиcтeмa, пocлeдици oт инcyлт и инфapĸт.</p> <p>Освен на прабългарите, златовръхът е бил познат на викингите, които го използвали като практически неизчерпаем източник на сила и енергия. Редица китайски императори пък редовно пращали експедиции от лекари в Далечния изток, за да набавят билката, която покъсно превръщали в лекарства. В цяла Централна Азия в продължение на векове чай от златен корен е бил изписван на всички, измъчвани от простуда и грип. В Монголия още са убедени, че чудната билка е най-сериозният враг на туберкулозата.</p> <p>Златният корен е любим и на всички, които се стремят към стройна фигура. Това е така заради съдържащото се в него активно вещество росавин, което е много ефикасно за стопяването на натрупани коремни мазнини.</p> <p>Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!</p>

, , , , , , , ,
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки