Телефон за връзка:
0888 351 484

За нас

Билков магазин - ДИКРАСИН 

ДИКРАСИН е бързоразвиваща се и перспективна фирма, която изгради отлична репутация, базирана на професионализъм, индивидуален подход към клиентите и безспорно качество на продуктите.

Екипът ни се състои от енергични и мотивирани специалисти, които ще се запознаят детайлно с Вашите изискавания и ще Ви консултират за най-подходящия продукт. Нашата фирма е утвърдила се на пазара като предлагаща стоки, имащи над 96% ефикасност. Стремим се да бъдем полезни и на хората, които не са намерили ефект и лечение с традиционна медицина.

Ние сме производители на всички билкови продукти, които ще видите в сайта. Те не са много, заради високите изисквания, многогодишните тестове и разработки на всеки от тях. Не произвеждаме нищо, което не дава успешен резултат, защото искаме да бъдем не просто производители и търговци, а да ви гарантираме истина и успех във всичко, което правим за вас. Стремим се да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки. Така също отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара. Желаем ви лесно и ползотворно пазаруване и оставаме на ваше разположение за контакти!

Вие сте на първо място!

Екипът ни от специалисти цени високо вашето време. Ето защо ние се стремим да ви предоставим необходимите ви продукти по най-ефективния, бърз и приятен начин. Когато и да имате нужда от нашата консултация и продукти, ние сме насреща!

ЗА ТЪРГОВЦИ И АПТЕКИ

Пазарувайте онлайн, на едро, за Вашия магазин или дрогерия

Собствениците на здравословни магазини и дрогерии могат да направят регистрация в сайта bilkolechenie.bg с фирмените си данни, булстат, адрес на дрогерията или магазина, майл и телефон. След като завършите регистрацията си, моля свържете се с нас, за да Ви активираме фирмен акаунт. Моля уведомете нашия служител, че искате да се активира фирмен акаунт и продиктувайте името на фирмата, с което сте се регистрирали. След преглед и активиране профила, Вие ще можете да виждате и да използвате отстъпките си онлайн.

Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас на  office@bilkolechenie.bg и на тел. 0879 590 454.

Ще се радваме да Ви изпратим индивидуална оферта на преференциални цени и да бъдем Ваши добри и коректни партньори.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки